Lite Bilder från idag

Det laggade för michelle hon stog på samma plats och sprang såg jätte roligt ut :D
 
 
 

Dom nya Juluppdragen!

Ny uppdrag!
 
Det var juluppdrag jag som har längtat så mycket till jul och snö på jorvik så äntligen så kommer det uppdrag men ingen snö :(
 
Julgran i Silvergladebyn!
 
 
Ser lite tråkig ut men imorgon så ska jag pytta den :)
 
Julgran i Jarlaheim!
 
 
 
Mycket finare med pytt på :)
 
Köpte nya julkläder!
 
 
 

Onsdagsuppdatering V.48

Veckans Onsdagsuppdatering
 
Hej allihopa!
Det är mycket som ska göras inför julen på Jorvik och i vanlig ordning börjar julbestyren redan nu! Meteorologerna på Jorvik lovar en vit jul, men de har hört att den kommer lite sent i år...

Juluppdrag i Silverglade:
- Jul är något som alla på Jorvik fullkomligt älskar. Men för att få en så bra jul som möjligt så är det mycket som ska falla på plats och Rådsman i Silvergladebyn behöver hjälp med det traditionella julstöket i år igen! För att kunna göra juluppdragen måste du vara Star Rider och i level 5 eller mer.

Juluppdrag i Jarlaheim:
- Julen kommer självklart också till Jarlaheim! Rid till torget i Jarlaheim och prata med Jultomten...
 
 
 Ho ho ho...

Julönskningar:
- Några av juluppdragen kommer ge dig "Julönskningar" som tack för hjälpen! Dessa Julönskningar kan du byta mot slumpmässiga julklappar hos Jultomten i Jarlaheim. Du kommer kunna få samma julklapp flera gånger av Jultomten då det är helt slumpmässigt vad han ger dig. Det finns runt 50 olika julklappar i säcken!

 Såhär funkar det:
  • En Julönskning byts hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
  • Tre Julfragment blir en Julönskning som sedan kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
  • För att kunna genomföra ett byta med Julönskningar eller julfragment måste de föremålen som bytet kräver finnas i din ryggsäck. Man kan alltså inte förvara dem i mitt stall när man ska göra bytet.
  • Du måste vara Star Rider och ha spelat så långt att du kan ta dig till Jarlaheim för att kunna byta in dina Julönskningar mot julklappar hos Jultomten.
 
Julkul!

Dagliga julbestyr:
- När du har gjort de juluppdrag som finns i Jarlaheim så börjar de dagliga julbestyren! Dessa ger också Julfragment och Julönskningar! De dagliga julbestyren kommer öka vecka för vecka ju närmre jul vi kommer.

Julbutiker:
- Julbutiker har öppnat upp i Moorlandstallet, Silvergladebyn, Västkobbens Fiskeby och i Jarlaheim! Rid och kolla in de härliga Julkläderna och utrustningen! För varje vecka som går kommer nya kläder och utrustning läggas till.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
 
RSS 2.0